Pakkauspalveluiden parhaimmistoa jo yli 25 vuotta!

Laadukas ja kestävä teippi pakettiin kuin pakettiin

Koska paketteja lähetellään tuhansia joka päivä, miksipä ei mainostaa samalla? Näkyvyys on yritykselle elintärkeää, sen maksimointi helposti ja huokeasti on enemmän kuin kannattavaa. Painetut paperi- ja pahvipakkaukset maksavat enemmän kuin tavallinen ruskea pakkauspahvi, mutta Pakkauspalvelu Irpack Oy:n Kaarinassa valmistetulla kustomoidulla pakkausteipillä herätät paketeillasi huomiota edullisesti mutta tehokkaasti. Painettua teippiä tarvitaan myös erikoislähetysten, kuten särkyvien tavaroiden, varoitus- tai huomiotunnuksiksi.

Painettu pakkausteippi huomataan

Pakkauspalvelu Irpack Oy:ssä voit painattaa teippiin oman yrityksesi logon, sloganin, huomiotekstin tai minkä tahansa teippiin sopivan kuvan tai tekstin. Painettu pakkausteippi on pieni mutta näppärä markkinointikikka, joka ei kevennä yrityksesi kukkaroa liikaa. Painettua teippiä voit käyttää sekä isompien lähetysten teippaamiseen että pienempien, liikkeessä tapahtuvien paketointien yhteydessä yrityksesi toiminta-ajatuksesta riippuen. Teipillä osoitat tarvittaessa myös helposti ja selkeästi olennaisia tietoja lähetyksen sisällöstä. Painetun teipin käytössä vain mielikuvitus on rajana. Minimitoimitusmäärämme on vain yksi laatikollinen teippiä, luonnollisesti varsin kilpailukykyiseen hintaan.

Valitse ammattilaisen valmistama teippi tarpeesi mukaan

Korkealaatuinen pakkausteippimme on yksi luotetuimmista ja suosituimmista tuotteistamme. Painamme halutut tekstit tai kuviot PVC-laatuiselle, luonnonkumiliimalla varustetulle teipille, joka kiinnittyy lujasti, ei läpäise kosteutta ja rullautuu auki tasaisesti. Tutustu teippiemme mittavaihtoehtoihin ja valitse juuri sinun yrityksellesi sopivin teippi!

  • TEIPPILEVEYS: 12 mm, 15 mm, 19 mm, 25 mm,
    30 mm, 38 mm, 50 mm, 75 mm, 100 mm, 150 mm
     
  • TEIPPIPITUUS: 66 m, 330 m, 660 m, 1000 m

Etkö löytänyt sopivaa teippiä?

Ota meihin yhteyttä joka tapauksessa, niin löydämme sinulle ja yrityksellesi takuuvarmasti sopivan ratkaisun!