Pakkauspalveluiden parhaimmistoa jo yli 30 vuotta!

Pakkaamme elintarvikkeet hygieenisesti ja turvallisesti Kaarinassa

Elintarvikkeiden pakkaamisessa tärkeintä on tinkimätön hygienia sekä korkealaatuinen ja tarkoituksenmukainen pakkaus, joka suojaa elintarviketta jakeluketjun kaikissa vaiheissa. Pakkauspalvelu Irpack Oy on panostanut juuri näihin kahteen seikkaan, jotka määrittävät laadukkaan ja turvallisen elintarvikkeiden pakkaamisen. Tuotantotilamme Kaarinassa täyttävät asetetut laatu- ja hygieniavaatimukset soveltuen erinomaisesti elintarvikkeiden pakkaamiseen. Kokeneesta ja ammattitaitoisesta henkilökunnastamme jokainen omaa Ruokaviraston myöntämän hygieniapassin, joka varmentaa elintarvikkeiden kanssa työskentelevän henkilön osaavan tuottaa tai luovuttaa asiakkailleen turvallisia elintarvikkeita. Ruokavirasto on myös suorittanut Oiva-tarkastuksen yritykseemme, josta raportin voit lukea täältä.

Luotettavaa elintarvikkeiden käsittelyä kustannustehokkaasti

Pakkauspalvelu Irpack Oy:n kautta hoituvat kaikki elintarvikkeiden pakkaamiseen liittyvät toimet. Käytössämme on elintarvikeviraston vaatimukset täyttävä, kattavasti varusteltu elintarvikehuoneisto laitteineen, joilla voimme sekä pussittaa, purkittaa että merkitä elintarvikkeet. Tuotteesi voi koostua myös useammasta komponentista, sillä meiltä onnistuu myös jauhemaisten tuotteiden sekoitus. Parasta ennen -merkintä sekä eränumerot voidaan merkitä kaikkiin pakkauksiin helposti mustesuihkulla, ja tarvittaessa pystymme myös etiketöimään elintarvikkeet pakkauksesta riippuen niin koneellisesti kuin käsinkin. Pakkauspalvelu Irpack Oy:n pakkaamina elintarvikkeesi on mahdollista suojata

  • hapelta
  • kosteudelta
  • rikkoutumiselta
  • säteilyltä (valo, UV-säteily)
  • kuivumiselta
  • hajuilta
  • aromien haihtumiselta

Sovi pakkauspalveluista kokeneen ammattilaisen kanssa

Kun tarvitset osaavaa ja kokonaisvaltaista palvelua elintarvikkeiden pakkaamiseen, kannattaa kääntyä Pakkauspalvelu Irpack Oy:n puoleen. Palvelemme asiakkaitamme Kaarinan Piispanristillä yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.