Pakkauspalveluiden parhaimmistoa jo yli 30 vuotta!

Edullinen mutta edustava skin-pakkaus tuotteillesi

Pakkauspalvelu Irpack Oy pakkaa tuotteesi skin-menetelmällä Kaarinan Piispanristillä nopeasti ja edullisesti. Koska kuluttajan ostopäätökseen vaikuttaa väistämättä myyntipakkauksen ulkoasu ja informatiivisuus, skin-pakkauksella maksimoit asiakkaidesi kiinnostuksen tuotettasi kohtaan ja erotut tuotteellasi helposti kilpailijoista. Skin-pakkauksessa, eli tuotteen mukaan muotoutuvassa pakkauksessa, kirkas kalvo suojaa tuotetta taustapahvin mahdollistaessa muun muassa käyttöohjeiden tai yrityksesi logon painamisen. Ollen samanaikaisesti sekä esillä että suojattuna, skin-pakkauksessa tuote ei myöskään pääse heilumaan paketin sisällä. Pakkausmenetelmä mahdollistaa edustavan näköisten myyntipakkausten tilaamisen edullisesti, koska muottikuluja ei ole.

Minkälaiset tuotteet kannattaa pakata skin-pakkaukseen?

Skin-pakkaaminen voidaan tehdä monille erimuotoisille tuotteille soveltuen pientenkin tilauserien pakkaamiseen. Koska erityisiä muotteja ei tarvita eikä skin-pakkaukseen käytetä tarpeetonta muovia tai pahvia, pakkauksen hintakin jää tästä syystä edulliseksi. Skin-pakkaus sopii muun muassa seuraaville tuotteille:

  • elektroniikkakomponenteille
  • pientarvikkeille
  • työkaluille
  • varaosille
  • koristetuotteille
  • kiinnitystarvikkeille
  • kodin tarvikkeille

Pakkauspalvelu Irpack Oy:ssä skin-pakkauksen materiaalina käytetään joustavaa ja pehmeää PE -kalvoa. Pakattava tuote voi olla maksimissaan kokoa 345 x 495 x 120mm. Mikäli haluat muovittaa tuotteesi mutta et välttämättä tarvitse taustapahvia, tutustu kutistemuovipakkaamiseen!

Kustannustehokas pakkauspalvelu Kaarinassa

Kun tarvitset asiantuntijaa arvioimaan ja valitsemaan parhaan pakkausmenetelmän tuotteillesi, kannattaa ottaa yhteyttä Pakkauspalvelu Irpack Oy:öön. Toteutamme sinulle kustannustehokkaimman ratkaisun pakkaustarpeisiisi, sijaitsitpa lähellä tai kaukana.