Pakkauspalveluiden parhaimmistoa jo yli 30 vuotta!

Herätä kampanjasi eloon ammattimaisilla palveluillamme

Oletko suunnittelemassa erikoiskampanjaa tuotteillesi ja haluaisit maksimoida kampanjan tehokkuuden?  Pakkauspalvelu Irpack Oy toteuttaa asiakkailleen kaikenlaiset kampanjat pakkauksineen räätälöidysti ja yksilöllisesti. Meillä on jo yli kahden vuosikymmenen kokemus pakkausalalta, joka tekee meistä luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin. Tuotantotilamme Kaarinan Piispanristillä Turun kupeessa ovat modernit ja tarkoituksenmukaiset, ja osaava ja kokenut henkilökuntamme toteuttaa tilauksesta vaativiakin kampanjoita. Palvelemme ammattitaidolla niin lähellä kuin kauempanakin sijaitsevia asiakkaitamme. 

Tarvitsetko apua menestyksekkään kampanjan toteuttamiseen?

Kampanjan tarkoituksena on herättää kuluttajan huomio ja usein samalla tarjota tälle jotakin ”ekstraa”. Pakkauspalvelu Irpack Oy tekee yrityksellesi helposti ja nopeasti houkuttelevat ja myyvät pakkaukset, jotka erottuvat kilpailijoiden tarjoamista vaihtoehdoista. Erityisesti kampanjoiden suhteen kannattaa kääntyä meidän puoleemme: toteutamme ketterästi niin pienet kuin suuretkin kampanjat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys ja joustavuus, jonka ansiosta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme yksilöllisesti mutta kokonaisvaltaisesti. Pakkauspalvelu Irpack Oy:stä tilattavia, kampanjaa tukevia pakkauselementtejä ovat esimerkiksi

  • erilaiset bundlet eli niputukset
  • monipakkaukset
  • tarroitukset
  • kylkiäiset
  • näytteet
  • myyntidisplayt ja -telineet

Toteutetut kampanjat voivat olla valtakunnallisia, ketjukohtaisia tai jopa myyntipistekohtaisia, jolloin esimerkiksi spesiaalitarroituksella voi osoittaa kampanjan olevan voimassa vain tietyssä myymälässä.

Hanki kampanjapakkaukset ammattilaisen tekemänä

Kun haluat vauhdittaa myyntiäsi ja herättää positiivista huomiota asiakkaittesi keskuudessa, tilaa ammattitaidolla tehdyt kampanjapakkaukset ja -materiaalit Pakkauspalvelu Irpack Oy:stä.