Pakkauspalveluiden parhaimmistoa jo yli 30 vuotta!

Bulk-pakkaaminen mahdollistaa isojenkin irtotavaraerien pakkaamisen

Bulk-pakkaamisessa paketoidaan isommat erät irtotavarana toimitettua tuotetta kuluttajille tarkoitettuihin yksittäispakkauksiin. Esimerkiksi tonnin painoisissa suursäkeissä meille toimitettavat jauhot, lannoitteet, hiilet ja muut vastaavat isot tuote-erät pakataan meillä pienempiin säkkeihin (10-40 kg) tai purkkeihin. Bulk-pakkaaminen vaatii suorittajaltaan huolellisuutta ja asiantuntemusta, jota Pakkauspalvelu Irpack Oy:ltä löytyy jo yli 30 vuoden kokemuksella. Paketoimamme tuotteet voidaan toimittaa asiakkaan varastoon, tukkuun tai suoraan jälleenmyyjälle. 

Vaativa tukkupakkaaminen osaavalta ammattilaiselta

Bulk-pakkaamisessa vahvat ja kestävät pakkaukset, lujat teippaukset tai niittaukset sekä järkevä lastaaminen ovat avainasemassa pakkaamisen onnistumisessa. Tuotelähetys on useimmiten painava pienempiin pakkauksiin jaettujen kuluttajatuotteiden suuren määrän vuoksi, joten pakkaamisessa tulee kiinnittää erityishuomiota korkealaatuisiin ja tukeviin pakkausmateriaaleihin. Kaarinan Piispanristillä sijaitsevissa toimitiloissamme meillä on valmiudet pakata myös suuria tuote-eriä turvallisesti ja varmasti, ilman riskiä pakkausten hajoamisesta.

Kokenut pakkausalan toimija Kaarinassa

Kun tarvitset luotettavaa pakkauspalvelua vaativiinkin tuotelähetyksiin tai -kuljetuksiin, kannattaa kääntyä pakkausalan asiantuntijan puoleen. Pakkauspalvelu Irpack Oy on kokenut pakkausalan ammattilainen, jolle voit huoletta luottaa myös isommatkin pakkaustoimet. Palvelemme yrityksiä ympäri maata.

Soita ja pyydä tarjous!