Pakkauspalveluiden parhaimmistoa jo yli 30 vuotta!

Läpinäkyvä kotelo myynti- tai lahjatuotteille Kaarinasta

Pakkauspalvelu Irpack Oy:n laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat muiden pakkausratkaisujen lisäksi myös läpinäkyvät, kirkkaasta A-PET -muovista valmistetut kotelot. Kotelo on erinomainen pakkausvaihtoehto erityisesti lahjatuotteille sekä esimerkiksi hieman hintavammille myyntituotteille. Kotelo on ylellinen ja korkealaatuinen pakkausvalinta silloin, kun haluat esitellä tuotteesi edustavimmillaan.

Muovikotelot mittojen mukaan valmistettuna

Meiltä saat monipuoliset myyntipakkaukset, kuten muovikotelot ja lahjakotelot, erilaisille ja erikokoisille tuotteille. Suunnittelemme ja stanssaamme lahja- ja myyntikotelomme kirkkaasta A-PET muovista mitä erilaisimmilla rakenteilla myös tilaustyönä. Voit antaa meille joko valmiin suunnitelman haluamastasi kotelosta mittoineen ja malleineen, jolloin valmistamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat, laadukkaat ja tyylikkäät kotelot nopeasti ja ammattitaitoisesti. Mikäli sinulla ei ole valmista kotelomallia jonka pohjalta haluaisit teettää yrityksesi myyntikotelot, voimme yhdessä suunnitella tuotteellesi sen sopivimman ja myyvimmän mallin.

Tilaa edustava muovikotelo tuotteellesi ammattilaiselta

Pakkauspalvelu Irpack Oy:llä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus pakkausalan korkealaatuisesta palvelusta. Tarvitsipa yrityksesi sitten laadukkaita ja edustavia lahjakoteloita tai kestäviä ja kustannustehokkaita pakkausratkaisuja, voit kääntyä meidän puoleemme. Palvelemme asiakkaitamme Varsinais-Suomen ohella käytännössä myös maanlaajuisesti. Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja ota yhteyttä!