Pakkauspalveluiden parhaimmistoa jo yli 30 vuotta!

Erotu etiketillä! Tyylikkäät ja selkeät etiketit tuotteisiisi Kaarinasta

Etiketti ei ole vain tuotteen päälle liimattava yhdentekevä lappunen, vaan erottamaton osa tuotteen imagoa. Etiketillä viestit tehokkaasti asiakkaillesi, mikä ja minkälainen tuote on kyseessä. Pakkauspalvelu Irpack Oy etiketöi ja tarroittaa kaikenkokoiset, -malliset ja -muotoiset tuotteet vankalla ammattitaidolla. Meiltä saat myös merkinnät mustesuihkulla suoraan pakkaukseen. Erinomaiset laitteemme sekä niitä käyttävä osaava ja kokenut henkilökuntamme ovat palveluksessasi Kaarinan Piispanristillä, josta palvelemme asiakkaitamme lähelle ja kauas.

Etiketöinti

Olipa kyse elintarvikkeista, kosmetiikkatuotteista, maalipurkeista tai jotain siltä väliltä, Pakkauspalvelu Irpack Oy etiketöi tuotteesi nopeasti mutta huolellisesti. Siisti työnjälki ja etiketin pitävä paikoilleenliimaus ovat meille itsestäänselvyyksiä, ja painamme etiketteihin tilauksesi mukaan niin logot, koodit kuin tuoteselosteetkin. Etiketöinnillä teet tutuksi tuotteesi brändiä ja logoa sekä kerrot tärkeitä tietoja tuotteestasi. Etiketti voi tuontituotteissa olla visuaalisen pääetiketin sijaan myös pelkästään informatiivinen tekstietiketti, esimerkiksi suomennettu tuoteseloste tai tuotekuvaus. Etiketöinti tehdään joko koneella tai käsin riippuen siitä, millainen tuote tai tuote-etiketti on kyseessä.

Tarraetiketti

Tarraetiketti on nopea ja kätevä tapa lisätä tuotteeseen esimerkiksi viivakoodi, tarjousprosentti tai varoitusteksti. Tarraetiketillä voit merkata esimerkiksi:

  • koodit
  • suomen- tai ruotsinkieliset tekstit
  • erikoiserät
  • tuotteen saaman palkintomaininnan
  • kaupan päälle-tuotteet
  • varoitus- ja huomiotekstit
  • aleprosentit

Etiketit helposti perille toimitettuna

Pakkauspalvelu Irpack Oy on asiakaslähtöinen pakkausalan ammattilainen. Riippuen tuotteistasi ja valitsemastasi etiketöintitavasta, sinun ei välttämättä tarvitse edes lähettää tuotteitasi meille vaan voimme toimittaa tilaamasi tuotteet suoraan sinulle. Näin voimme palvella etiketöintipalveluja tarvitsevia asiakkaita joustavasti ympäri Suomen.