Pakkauspalveluiden parhaimmistoa jo yli 30 vuotta!

Kattavat logistiikka- ja varastointipalvelut Kaarinasta

Ovatko yrityksesi liiketilat käymässä ahtaiksi? Haluaisitteko sinä ja henkilökuntasi keskittyä paremmin omaan ydinosaamiseenne? Kiinnostaisiko sinua panostaa enemmän vaikkapa myyntiin, mutta aikasi ei logistiikan järjestelemisen takia riitä?

Pakkauspalvelu Irpack Oy:llä on erittäin vahva ja laaja kokemus pakkausalasta, jolla olemme toimineet jo yli 20 vuotta. Olemme koko toiminta-aikamme olleet myös tärkeä osa asiakkaidemme logistiikkaketjua ja nähneet läheltä logistiikan eri puolet haasteita ja kehityskohtia myöten. Toimintamallinamme on ollut asiakkaidemme tuotteiden sopimuspakkaaminen, jossa tavarat käsitellään tiloissamme ja joko palautetaan asiakkaalle tai asiakkaan osoittamaan paikkaan. Viime vuosien aikana olemme kuitenkin siirtyneet tarjoamaan kokonaisvaltaisempia logistiikkapalveluja, jonka ansiosta asiakkaamme voivat ulkoistaa osan tai jopa kaiken logistiikastaan meille.

Jätä logistiikka luotettavan ammattilaisen huoleksi

Menestyksekäs logistiikka on tuottavaa ja kustannustehokasta materiaalien ja palvelujen hankinnan, varastoinnin, kuljetuksen ja jakelun käsittävää palvelua. Logistiikassa keskeisintä on sujuvuus, joutuisa tuotanto ja nopeat toimitukset. Ripeän ja kilpailukykyisen pakkauspalvelun lisäksi voit tilata meiltä myös kokonaisvaltaiset logistiikkapalvelut, kaikki saman katon alta:

  • vastaanotto- ja lähetyspalvelut
  • mahdolliset tuotteiden käsittelyt
  • varastointi
  • keräilyt ja toimitukset tilauksittain
  • inventoinnit

Yhteistyöverkostomme kuljetuspuolella on laaja ja luotettava, kysy siis myös toimitushinnoista!

Kiinnostuitko logistiikkapalveluistamme?

Kun haluat tehostaa tai ulkoistaa yrityksesi logistiikkapalveluja, käänny osaavan ja asiakaslähtöisen toimijan puoleen. Palvelemme asiakkaitamme Kaarinan Piispanristillä sijaitsevissa toimitiloissamme.