Pakkauspalveluiden parhaimmistoa jo yli 30 vuotta!

Pakkauta tuotteesi kätevästi muoviin Kaarinassa

Kun haluat esitellä tuotteesi mahdollisimman havainnollistavasti tai niputtaa tuotteita kuljetusta varten järkevästi, pakkausmenetelmäksi kannattaa valita Pakkauspalvelu Irpack Oy:n suorittama kutistemuovipakkaaminen. Kutistemuovipakkaaminen on samankaltaista kuin skin-pakkaaminen, mutta kutistemuovipakkaamiseen ei kuulu taustapahvia, jolle muovitus skin-pakkauksessa kiinnitetään. Kutistemuovipakkaus säilyttää erinomaisesti tuotteen oman huomioarvon sekä suojaa tuotetta koko logistiikkaketjun ajan. Kutistemuovi soveltuu erinomaisesti myyntierien pakkaamiseen, koska se on edullisempi ratkaisu kuin pahvilaatikko ja lisäksi tuotteet ovat näkyvillä.

Valitse kustannustehokas ja ekologinen pakkaustapa

Muovitus on nopea ja kustannustehokas pakkaustapa, jota käyttämällä säästetään paitsi rahaa, myös luontoa. Muovi on helppo kierrättää, ja ylimääräistä pakkausjätettä ei synny. Pakkausmuovina käytämme kierrätettävää polyeteenikalvoa. Läpinäkyvän, kevyen ja tuotetta myötäilevän muovin ansiosta tuotteesi pääsee hienosti oikeuksiinsa ja erottuu positiivisesti kilpailevien tuotteiden joukosta. Kutistemuovipakattuun tuotteeseen voi myös tarvittaessa kiinnittää tarraetiketin, joka kertoo asiakkaalle oleelliset tiedot tuotteesta. Pakkauspalvelu Irpack Oy muovittaa tilauksestasi esimerkiksi:

  • tuotekokonaisuudet ja -näytteet
  • esitteet ja muut painotuotteet
  • kirjat, lehdet, CD-levyt
  • sampoot ja muut hygieniatuotteet
  • kampanjapakkaukset
  • myynti- ja postituserät.

Minkälaista pakkauspalvelua sinä tarvitset?

Pakkasitpa tuotteitasi sitten myyntiä tai lähetystä varten, kannattaa antaa kokeneen ja ammattitaitoisen pakkauspalveluyrityksen auttaa. Löydämme sinulle parhaimman ja kustannustehokkaimman pakkausratkaisun, olipa se sitten muovi, pahvi tai jotain siltä väliltä. Palvelemme sinua asiantuntemuksella toimitiloissamme Kaarinan Piispanristillä.